KindCentrum Anne Frank Ellecom

 

Binnen KindCentrum Anne Frank Ellecom biedt Kindercentra Puck&Co:

·         Peuteropvang

·         Voor- en buitenschoolse opvang

·         Vakantieopvang

 

De doorgaande leerlijn met het basisonderwijs vindt Kindercentra Puck&Co zeer belangrijk, de samenwerking met school is het uitgangspunt.

 

Uw kind staat centraal

Puck&Co is een professionele aanbieder van kinderopvang met oog voor opvang op kleine schaal. Zij bieden een uitdagende, veilige en goed voorbereide omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen en waar u als ouder keuzes kunt maken. Kinderopvang is een groot onderdeel in zowel het leven van uw kind als dat van u. Daarom vindt Kindercentra Puck&Co het belangrijk dat de opvang die zij bieden goed aansluit bij uw persoonlijke situatie.

 

KLIK HIER)voor meer informatie over de locatie of neem contact op met  Klant&Service via het telefoonnummer 0316- 229145, of per mail via info@puckenco.nl.

 

Ervaar de sfeer!

Wilt u vrijblijvend de sfeer ervaren op de locatie? De medewerkers van Puck&Co heten u van harte welkom en geven u graag een rondleiding. Een kennismaking aanvragen kan hier

 

Wilt u uw kind(eren) direct inschrijven? Dat kan via dit digitale formulier op onze website.

 

Volg Kindercentra Puck&Co op Facebook en Instagram @kindercentrapuckenco, of volg KindCentrum Anne Frank Ellecom via @PuckenCoAnneFrankEllecom